AI for Hospitality Professionals

Εξοπλίσου με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα απαραίτητα εργαλεία για να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά την Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence – AI) στo Hospitality Industry.

Περιγραφή Προγράμματος

Καθώς το hospitality industry υιοθετεί όλο και περισσότερο ψηφιακές λύσεις, η γνώση της χρήσης και η σωστή αξιοποίηση των εργαλείων AI είναι ζωτικής σημασίας.

Σε αυτό το course θα μάθεις στην πράξη και μέσα από πραγματικά παραδείγματα από την αγορά πως να αξιοποιήσεις την Τεχνητή Νοημοσύνη σε τομείς όπως το reputation management, τη δημιουργία περιεχομένου, τo social media strategy και το εξατομικευμένο μάρκετινγκ, ώστε να προσελκύσεις και να διατηρήσεις τους πελάτες σου.

Επίσης, με την ολοκλήρωση του course θα είσαι σε θέση να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα των operations και τα έσοδα της επιχείρησής σου μέσα από την έξυπνη διαχείριση δεδομένων και τη λήψη data-driven αποφάσεων. 

Είσαι έτοιμος να βρεθείς στην πρώτη γραμμή καινοτομίας στο hospitality marketing;

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τις οποίες παρέχει σε έναν hospitality professional το AI.

Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πρακτικά παραδείγματα μέσα από πραγματικά projects, ώστε να μπορείς, μετά το πέρας του σεμιναρίου, να εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες άμεσα, στα δικά σου έργα.

The unified AI-Powered Content Ecosystem

Στόχοι μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και μέσα από την τριβή με πραγματικά projects, θα είσαι σε θέση:

 • Να κατανοείς το ρόλο του AI στο hospitality marketing και τα πλεονεκτήματα της χρήσης του.
 • Να χρησιμοποιείς εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για την αποτελεσματική διαχείριση και βελτίωση της online παρουσίας της επιχείρησης σου.
 • Να βελτιστοποιήσεις τις διαδικτυακές καταχωρήσεις σε πλατφόρμες όπως η Airbnb και η Google, βελτιώνοντας την προβολή και την κατάταξη της επιχείρησής σου, με τη χρήση εργαλείων ΑΙ.
 • Να δημιουργείς εύκολα και γρήγορα ελκυστικό, εξατομικευμένο marketing material, όπως guides για τους επισκέπτες χρησιμοποιώντας εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου AI.
 • Να δημιουργείς αποτελεσματικό SEO- optimized περιεχόμενο.
 • Να δημιουργείς στρατηγικές που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη για τη βελτιστοποίηση καμπανιών στα social media.
 • Nα δημιουργείς εξατομικευμένες επικοινωνίες χρησιμοποιώντας δεδομένα επισκεπτών για στοχευμένες προωθητικές ενέργειες.
 • Να λαμβάνεις τεκμηριωμένες αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα.

Είπαν για εμάς

Η ομάδα πίσω από το Academy

growthrocks-logo-2015-1-2-small

Οι ειδικοί

Η GrowthRocks είναι ένα από τα πρώτα Growth Hacking Agencies σε διεθνές επίπεδο και κάνει rank #1 για το term “growth hacking agency” παγκοσμίως. Μόλις σε 3 χρόνια κατάφερε να εδραιώσει τις δραστηριότητές της σε 16 χώρες και με γραφεία σε πολλές από αυτές.
Έχει επίσης αναπτύξει το VC-backed startup Viral Loops -μια SaaS πλατφόρμα για Referral Marketing με 40% month after month Growth Rate.

hau-horizontal

Οι διοργανωτές

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκπαιδευτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός από το 1957, με πολυετή εμπειρία και στην επαγγελματική εκπαίδευση σε Digital Marketing, συνεργάζεται με την GrowthRocks συνδιοργανώνοντας σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε Growth Hacking και σύγχρονες digital marketing στρατηγικές.

Οι εισηγητές

Με χρόνια εμπειρίας στο Growth Hacking, Content Marketing, το SEO και τη Marketing στρατηγική, οι εισηγητές μας θα σε μυήσουν στο concept του AI for Content Marketing μοιράζοντας με τα μυστικά τους, τις καλύτερες τεχνικές και πρακτικά content tips.

Θεόδωρος Μουλός

CEO at GrowthRocks

Ετοιμοπόλεμος marketer που έχει στη φαρέτρα του την αιχμή της τεχνολογίας, την εμπειρία και ένα αστείρευτο πάθος για αυτό που κάνει. Συνδυάζει τα οικονομικά, την πληροφορική, το marketing και το business.
Group CEO της GrowthRocks και της Viral Loops, όλη του την ζωή φτιάχνει προϊόντα marketing και marketplaces. Έχει εμφυσήσει το growth marketing σε εκατοντάδες επαγγελματίες. Διδάσκει σε επιχειρήσεις, σε πολυεθνικές και -το αγαπημένο του- σε μια σειρά από Academies που ο ίδιος διευθύνει.

Effie Bersoux

CEO at GrowthGirls

Σου αρέσουν οι ταινίες; Έχεις λιώσει στο Netflix βλέποντας τίτλους όπως το Miss Americana και το Crip Camp; Πίσω από την προώθηση της πρεμιέρας τους βρίσκεται η υποφαινόμενη καθώς είναι υπεύθυνη για όλες τις digital προωθήσεις του Sundance Festival.
Είναι όμως άραγε απαραίτητο να ξέρεις από κινηματογράφο για να προωθήσεις το Sundance Festival; Έχοντας αναλάβει από SAAS προϊόντα έως αυτοκινητοβιομηχανίες, και από fintech προϊόντα έως direct to consumer brands, μπορεί να σου πει πως ένας marketer μπορεί φέρει εις πέρας με επιτυχία τόσο διαφορετικά project.

Τι θα μάθεις

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά μαθήματα γύρω από τα AI εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βελτιστοποίηση του Hospitality Marketing. Οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τη χρήση τους, ανακαλύπτουν τις δυνατότητες που προσφέρουν, ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στον κλάδο και αποκτούν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες στην επιχείρησή τους.

 • Επισκόπηση AI εφαρμογών, κατάλληλες για μικρές επιχειρήσεις hospitality.
 • Παράθεση case studies επιτυχημένων εφαρμογών του AI στον τομέα του hospitality.
 • Η χρήση AI εργαλείων σε πλατφόρμες booking, σχετικά με τη διαχείριση online reviews. 
 • Στρατηγικές που περιστρέφονται γύρω από τη βελτίωση της βαθμολογίας σας και τη διαχείριση αρνητικών κριτικών.
 • Πρακτικές ασκήσεις και παραδείγματα αναφορικά με τους τρόπους χρήσης του AI στη βελτίωση της φήμης ενός ξενοδοχείου ή χώρου φιλοξενίας.
 • Βελτιστοποίηση των καταχωρήσεων σας στην Google και την Airbnb, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνικές AI. 
 • Αξιοποίηση AI αλγορίθμων, για βελτίωση της ορατότητας (visibility) και του ranking σας.
 • Πρακτική εφαρμογή στρατηγικών AI που αποσκοπούν στη βελτίωση της ψηφιακής σας παρουσίας.
 • Εισαγωγή σε AI εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου, κατάλληλα για τη δημιουργία οδηγών hospitality. 
 • Δημιουργία εξατομικευμένων και συναρπαστικών οδηγών για τους επισκέπτες σας, με τη χρήση AI.
 • Πρακτικές ασκήσεις σχετικά με τη χρήση AI για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών σας, μέσω ενημερωτικών οδηγών.
 • Δημιουργία ελκυστικών και SEO-friendly κειμένων, αξιοποιώντας AI εργαλεία. 
 • Επίδειξη σωστής χρήσης AI, για τη δημιουργία αποδοτικών κειμένων. 
 • Δημιουργία περιεχομένου με γνώμονα το AI. Προγραμματισμός περιεχομένου στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Ασκήσεις πάνω στη βελτιστοποίηση των social media campaigns, αξιοποιώντας τη χρήση AI εργαλείων.
 • Αξιοποίηση data επισκεπτών και αλγορίθμων AI για στοχευμένες προωθητικές ενέργειες
 • Παράθεση case studies εξατομικευμένων marketing campaigns που στέφθηκαν με επιτυχία. 
 • Εισαγωγή στα AI εργαλεία ανάλυσης που υποστηρίζουν το hospitality marketing. 
 • Παρακολούθηση και αξιολόγηση της απόδοσης των campaigns, με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη
 • Workshop για την ερμηνεία των νεοαποκτηθέντων δεδομένων ανάλυσης, που προαπαιτείται για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων hospitality marketing.

Λάβε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις απαραίτητες πληροφορίες

Κόστος Συμμετοχής

Προκειμένου να κρατήσουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης σε ψηλά επίπεδα, σε κάθε κύκλο μαθημάτων υπάρχουν μόνο 20 θέσεις για τους υποψήφιους Hospitality Professionals.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

KANONIKH

350€
ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

 • Ελληνοαμερικάνικη Ένωση (Υπεύθυνη: Ελένη Τσιριγώτη) 210-3680911, training@hau.gr
 • Θεόδωρος Μουλός t.moulos@growthrocks.com
 • Effie Bersoux  effie@growthgirls.com
Scroll to Top

Κατεβασε το αναλυτικο προγραμμα

Δες τι θα μάθεις σε 9 ώρες