Πώς διδάσκεται το μάθημα

The creative process για να γίνεις Content Marketer

Πριν το μάθημα

Δίδεται πληθώρα πηγών (άρθρων, videos, case studies) για να διαβάσετε πριν το μάθημα ώστε να εναρμονισθείτε γρήγορα στο ρυθμό και στις απαιτήσεις του προγράμματος.

Στην αίθουσα

Κάθε session περιλαμβάνει

  • Παρουσιάσεις από τον expert του θέματος
  • Πηγές και εργαλεία (πολλά είναι δωρεάν),
  • Videos
  • Live demos
  • Strategies, tips και εσωτερικά tools
  • Hands-on εργασίες και ασκήσεις στην τάξη ή εργασίες προετοιμασίας για το επόμενο session

Χρειάζεται να έχετε το lap op σας μαζί σας. Αν δεν έχετε διαθέσιμο,  ενημερώστε μας για να το φροντίσουμε καθώς η αίθουσα έχει υπολογιστές.

Κάθε session παραδίδεται από έναν ή δύο εισηγητές με επιπλέον υποστήριξη από την ομάδα της GrowthRocks onsite και online.

Βοήθεια και Υποστήριξη

Μέσω της slack πλατφόρμας επικοινωνείτε με τους εισηγητές για απορίες και coaching για τις επιμέρους εργασίες.  Στην ίδια πλατφόρμα, η ομάδα υποστήριξης της GrowthRocks μοιράζεται πολύτιμο υλικό κατά τη διάρκεια του κάθε μαθήματος και απαντά on the spot σε ερωτήσεις μαζί με τον εισηγητή.

Μετά το μάθημα

Ολοκληρώνοντας το Content Marketing Academy είστε πλέον μέλος μιας δυναμικής growth hacking ομάδας με ένα ευρύ δίκτυο επαφών που σας ανοίγει το δρόμο για περισσότερη γνώση και επαγγελματική εξέλιξη. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι απόφοιτοι του προγράμματος εργάζονται σε θέσεις digital marketing με εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης.

Βεβαίωση παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος και του τελικού project λαμβάνετε βεβαίωση παρακολούθησης.